Albania Radio Klea
Radio Klea
LIVE

Radio Klea

Country: Albania
Genres : albanian

Radio Klea transmeton qe nga viti 2002 ne valet 93.9Mhz, dhe eshte radio e pare private ne qytetin e Elbasanit.